Mjukvara till Vdeo-Mätmikroskop, KITEC ECO

9.157 kr

Artikelnr: 82-KITEC-ECO Kategorier: , ,
 

Beskrivning

KITEC ECO: Mätningen programvara

  • Lätt att använda
  • Omfattande mätningar funktioner
  • Gratis uppdateringar
  • Nej dongle behövs

Mätning programvara bör inte leda till att användaren förlorar tid. KITEC mät-programvara är ett alternativ till andra tillgängliga program, som ofta är alltför komplicerade att använda.

Varför KITEC?

Fördelen med KITEC att kunna mäta i sökarbilden sparar enormt mycket tid, eftersom bilderna inte behöver vara först sparas och därefter hämtas på nytt. Genom att använda vår USB 2.0-kamera, kan programvaran installeras på så många datorer som önskas. KITEC aktiveras oavsett var kameran är ansluten. Å ena sidan minskar detta behovet av besvärliga USB-dongeln, och på den andra är det oerhört praktiskt för mobila system såsom Cellcheck serien, med tanke på att alla som vill dela ett mikroskop redan har programmet installerat på sin dator .

Kan kopplas KITEC mellan tjugofem språk, en funktion som har lett till dess användning i hela världen. Detta är inte bara av intresse för internationella kunder. I stora företag med personal från många olika nationer, är programvara utbildning görs mycket enklare.

Uppdateringar för KITEC mät-programvara är i allmänhet gratis. Med tillhörande serienummer är användaren omedelbart till rätt version i vår nedladdningsområdet. Detta sparar kontrakt uppdateringstidskrävande och ser till att användare alltid kan hålla sina system uppdaterade. Naturligtvis kan vi inte glömma telefonsupport: Vårt nummer finns i KITEC rubrikfältet.

Versioner: KITEC mät-programvara finns i tre versioner. Det är alltid möjligt att uppgradera senare.

KITEC ECO innehåller funktioner grundläggande mätinstrument såsom avstånds-, radius- och cirkulära mätningar, vinkelmätningar och flera andra grundläggande mätfunktioner (se funktions listan). För användare som gillar att tilldela funktioner till snabbtangenter, finns det möjlighet att skapa 30 kortkommandon i KITEC ECO.

KITEC PRO innehåller i princip alla mätfunktioner som finns tillgängliga: Special cirkelmätningar, mäta funktioner för PCB, tjockleksmätning, tråd-Skär-, fräs-och borr mätfunktioner, DFX overlay, fokus beräkning och många andra specialfunktioner.

KITEC MAX har två extra funktionsnivåer: De knappar som finns i den vänstra kolumnen aktivera mätningar punkt, linje, cirkel och cirkelsegment. De tre knapparna nedan är avsedda för avstånd, vinkel och bäst anpassade linjen. Med de fyra övre mätfunktioner, är alla relevanta objekt eller mätpunkter markerade. Efter att mätningarna kan kopplas upp enligt kraven i räknarfönstret (knappen med PC). Den andra funktionsnivån omfattar avläsning av X, Y och Z-värden.

Ladda Function listan för att jämföra versioner. Demoversioner finns att ladda ner. Kontakta oss så skickar vi dig en länk.

Specifications

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Mjukvara till Vdeo-Mätmikroskop, KITEC ECO”

Din e-postadress kommer inte publiceras.