Mätlupp med LED-belysning, uppladdningsbar. Förstoring 10x

1.325 kr

Laddbar Mätlupp 10x- Laddas med USB. USB-kabel ingår. En laddning håller för ca. 3,5 tim. användning av LED-ljus. Mer behändigt och miljöanpassat.

 

Beskrivning

83-MG7178 Förstoringsglas & Luppar > Luppar med LED, Förstoringsglas & Luppar > Luppar med mätmöjlighet, Nya Produkter

10x förstoring
LED-belysning som kan laddas med USB
Retikulär skala ingår
Fokuserbar
Laddbar Mätlupp 10x- Laddas med USB. USB-kabel ingår. En laddning håller för ca. 3,5 tim. användning av LED-ljus. Mer behändigt och miljöanpassat. Ett akromatiskt (korrigerar för kromatisk aberration) belagt optiskt linssystem bestående av fyra delar och två komponentgrupper. Mätskala (samma typ som användes i Peak Lupe 1983 ) är gjord av glas och har en gradering 0,1 mm med ett arbetsavstånd av 30 mm. Instrumentet innehåller en ring som består av 8 lysdioder, vilket ger en ljus och kontrastrik belysning vid fältmätning. Denna produkt ger en effektiv, exakt kontroll. För hög ljustransmission är linserna belagda med antireflexbehandling.

Fjorton olika svarta skalor och fjorton vita med särskild gradering är också tillgängliga för dessa mätluppar och kan lätt bytas. Finns också med kalibreringscertifikat kod S-9183-PP.

Enastående bildkvalitet via ett akromatiskt klarglas som är korrigerat för kromatisk aberration och fritt från distorsion ända fram till gränsområdet. Det ringformiga LED-ljuset från de 8 lysdioderna gör denna mätlupp till en av våra bästsäljare. Levereras med batterier och förvaringsbox i läder.

Förstoringsfaktor 10 x
Fokuserbar Ja
Synfält 34 mm
Arbetsavstånd 30 mm
Skala 0,1 mm
Design Akromatisk, distorsionsfri
Storlek 46 x 44 mm
Vikt 74 gram
Förpackning ingår
Standard skala ingår i leveransen

Ytterligare information

Belysning - vitt

Mätskala

Produkt-typ

Uppladdningsbart

Förstorings-intervall

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Mätlupp med LED-belysning, uppladdningsbar. Förstoring 10x”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *