Infällbar LED lupp UV/Vitt ljus 10x, uppladdningsbar via USB

490 kr

Artikelnr: 83-MG7804 Kategorier: , , ,
 

Beskrivning

83-MG7804 Förstoringsglas & Luppar > Infällbara Luppar, Förstoringsglas & Luppar > Luppar med LED, Nya ProdukterInfällbar uppladningsbar LED-lupp 10x med både Vitt ljus och UV-ljus
En hopfällbar triplet-lupp i robust design i metall med integrerad LED ringbelysning för både UV och vitt ljus( bestående av 6 vita LED och 6 UV ) för skuggfri belysningen. De 20,5 mm dia. linssystemet som används här består av 3 akromatiska, aplanatiska glaslinser ( färgkorrigerad och distorsionsfri ) ger en utmärkt bildkvalitet. Levereras med batteri, USB-kabel (för laddning) och väska.
Med den nyutvecklade ringbelysningsenheten med 6+6 lysdioder sätter denna lupp en helt ny standard i sin prisklass.
Enklare och skonsammare för naturen då den innehåller uppladdningsbara batterier.
Användning är bland annat att skilja riktiga ädelstenar från falska genom att bestämma om stenen har färg som inte kan ses i vanligt ljus, en term som kallas fluorescens. Kan även användas för kontroll av sedlar och frimärken och för undersökningar av sprickor i material.
Detta aplanatisk akromatiska fällbara förstoringsglas har en multipeltt linssystem som garanterar en färgäkta, distorsionsfri bild. Ett apokromatiska linssystem kombineras med en aplanatisk lins med kromatisk aberrationskorrigering av en akromatisk lins, vilket gör den särskilt lämpad för att återge den “sanna” färgen på ett objekt samtidigt som den ger en mycket god, distorsionsfri bild.

Förstoringsfaktor10 x
Linsdiam. 20,5 mm
Fokuserbarmed arbetsintervall
ObjektivAplanatisk, akromatisk
Storlek55 x 22 x 20 mm (öppen)
Vikt53 gram
Förpackningingår

Ytterligare information

Belysning - UV

Belysning - vitt

Mätskala

Produkt-typ

Uppladdningsbart

Förstorings-intervall

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Infällbar LED lupp UV/Vitt ljus 10x, uppladdningsbar via USB”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *