Vippindikatorn - perfekt för att kontrollera skevhet i axlar.

I maskiner är det ofta avgörande hur precisa axlar är vid rotation. En skev axel kommer att orsaka friktionsvärme och därmed öka slitaget i maskinen. I vissa maskiner med höga rotationshastigheter, kan det t.o.m. vara förenat med livsfara för operatören invid en maskin med sådana obalanser. En vippindikator - digital eller analog kommer då väl till pass för att kontrollera skevhet i en axel. Låt vipparmen löpa mot själva axeln, och läs av maximala värdet som fås i ett givet läge på axeln. Köp till ett magnetstativ.

DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om oss på Mikrometer!

Mikrometer.se säljer både handmätdon och bänkmätutrustning från världsledande Mahr. Fabrikerna i tyska Esslingen och Erlangen tillverkar kvalitetsmåttdon för måttsättningar inom bl.a. krävande verkstadsindustri. Mahr AG erbjuder ett mycket brett och djupt utbud för alla tänkbara mätlösningar! I vår webshop handlar du när det passar dig - 24 timmar om dygnet 365 dagar om året!

Vårt uppdrag är att leverera lösningar för måttsättningar - till priser som gör Dig glad! Vi representerar tyska Mahr och köper in direkt från fabriken. Vi ser fram emot ett givande och trevligt samarbete och kommer anstränga oss för att se till att Du blir en nöjd kund! Välkommen!

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS