Skjutmått, kalibreringsset

Köp Skjutmått, kalibreringsset i vår webshop mikrometer.se med stort utbud till bra priser (= BILLIGT!) och med snabba leveranser. Välkomna!

Visa:
Sortera efter:
Skjutmått kalibreringsset
Inspektions-set för att kontrollera noggrannheten på skjutmått enligt DIN 862. Setet består av 3 st passbitar i specialstål (30 mm, 41,3 mm och 131,4 mm, ISO 3650 klass 1), 2 st inställningsringar av stål (ø 4 mm och ø 25 mm) och ett par handskar.
3.107 kr
3.045 kr
KÖP
64-909347
3.107 kr
3.045 kr
Skjutmått kalibreringsset
KÖP
DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om oss på Mikrometer!

Mikrometer.se säljer både handmätdon och bänkmätutrustning från världsledande Mahr. Fabrikerna i tyska Esslingen och Erlangen tillverkar kvalitetsmåttdon för måttsättningar inom bl.a. krävande verkstadsindustri. Mahr AG erbjuder ett mycket brett och djupt utbud för alla tänkbara mätlösningar! I vår webshop handlar du när det passar dig - 24 timmar om dygnet 365 dagar om året!

Vårt uppdrag är att leverera lösningar för måttsättningar - till priser som gör Dig glad! Vi representerar tyska Mahr och köper in direkt från fabriken. Vi ser fram emot ett givande och trevligt samarbete och kommer anstränga oss för att se till att Du blir en nöjd kund! Välkommen!

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS