NYHET! Mikrometer.se säljer nu även Inspektionskameror och Monitor-Endoskop

Mikrometer.se som är återförsäljare till Tyska Helios-Preisser med högkvalitativa mätinstrument, lanserar nu även Inspektionskameror och Monitor-Endoskop som båda har trådlöst monitorsystem samt kamera som är IP67-klassad. Vi har fått ett begränsat antal till ett mycket fördelaktigt pris som vi nu säljer "tok-billigt"- Säger Jan Broberg VD och marknadsansvarig på Mikrometer.se.

 

Dessa kamerasystem kan vara mycket behändiga vid servicearbeten och kan vara ovärderliga vid beslut om att riva en komplicerad maskin visavi att kontrollera om något enklare fel föreligger som kan avhjälpas.

DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om oss på Mikrometer!

Mikrometer.se säljer både handmätdon och bänkmätutrustning från världsledande Mahr. Fabrikerna i tyska Esslingen och Erlangen tillverkar kvalitetsmåttdon för måttsättningar inom bl.a. krävande verkstadsindustri. Mahr AG erbjuder ett mycket brett och djupt utbud för alla tänkbara mätlösningar! I vår webshop handlar du när det passar dig - 24 timmar om dygnet 365 dagar om året!

Vårt uppdrag är att leverera lösningar för måttsättningar - till priser som gör Dig glad! Vi representerar tyska Mahr och köper in direkt från fabriken. Vi ser fram emot ett givande och trevligt samarbete och kommer anstränga oss för att se till att Du blir en nöjd kund! Välkommen!

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS